Vill du vara med?

Vi söker alltid efter nya kollegor för att stärka upp vårt lag. Du kanske är vår nästa?

Vill du vara en fantastisk konsult?

På Springflod har vi stor respekt för konsultyrket som ett hantverk i sig. Det handlar inte bara om att ha kunskaper och erfarenheter som kunden behöver. Att vara konsult innebär mer än så och vi tar arbetssättet på stort allvar.

Vårt fokus är cybersäkerhet inom bank- och finanssektorn. Det kan vid första anblick uppfattas som smalt men är skärningen av två mycket stora områden. Det går att ägna en hel karriär i den skärningen och aldrig bli färdig.

Förutom konsultrollen, cybersäkerhet och finansbranschen kännetecknas Springflod av en vurm för affärsverksamheten och deras behov, vi kallar det att vara affärsmässiga. Det betyder att vi alltid försöker se problem ur deras perspektiv och undvika elfenbenstorn. Företaget finns för att driva affärsverksamheten och det är inget som säkerhetsavdelningen kan bortse från.

Vi tror att kostnadseffektivitet, robusthet och skalbarhet är de viktigaste egenskaperna att värna i arbetet med cybersäkerhet. Nyckeln för att uppnå detta är decentralisering ...

... det finns så mycket att berätta men om du är lockad så är vi alltid ute efter nya kollegor. Just nu är vi särskilt intresserade av dig med bakgrund som front- och backendutvecklare.

Hör av dig!

Bästa hälsningar,
teamet på Springflod

Ta kontakt med oss

Kontakta Stefan på stefan@springflod.se eller 070-488 77 73.

Aktuellt

Niklas på pappaledighet

Läs inlägget här

Aktuellt

Renoveringen klar

Läs inlägget här

Aktuellt

Springflods första merch

Läs inlägget här